Beste VPN providers vergelijken

VPN providers vergelijken kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Er zijn zoveel VPN providers beschikbaar dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Daarbij komt ook nog eens dat het een ingewikkelde klus is om alle VPN providers te vergelijken. Daarom hebben de VPN experts van VPNkoning.nl een VPN top 3 samengesteld. 

Direct vergelijken Doe de keuzewijzer
vpn, privacy en security

1

logo NordVPN

NordVPN

NordVPN is de snelste, veiligste, bekendste en meest gebruikte VPN provider wereldwijd.

€2,89

Naar website Meer info

NordVPN beveiligd jouw privacy al vanaf €2,89

NordVPN biedt haar klanten wereldwijd 5400+ servers aan die verspreid staan over 60 verschillende landen. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat NordVPN de snelste beschikbare VPN verbinding op de markt aanbiedt.

Kies voor NordVPN omdat:
Snelste VPN verbinding
Beste VPN om te streamen
5400+ servers in 60 landen
Alle betaalmethodes incl. Crypto
Forbes: Best VPN Overall

2

Surfshark

Met Surfshark One beveilig je meer dan alleen jouw privacy, Surfshark is bovendien een prima tweede keuze.

2,19

Naar website Meer info

Surfshark beveiligd jouw al vanaf €2,19

Met Surfshark beveilig je jouw apparaten tegen verschillende bedreigingen zoals privacy, virussen en malware. De abonnementen van Surfshark laten het toe om een onbeperkt aantal apparaten tegelijk te gebruiken met één abonnement.

Kies voor Surfshark omdat:
Prima prijs kwaliteitsverhouding
Geen limiet op aantal apparaten
Geschikt voor streamingsdiensten
Goede snelheid
All-in one beveiliging

3

atlasVPN

atlasVPN heeft een goede verbinding via 750+ servers en is al beschikbaar vanaf €1,81.

€1,81

Naar website Meer info

atlasVPN beveiligd jouw privacy al vanaf €1,81

Neem de controle over jouw gegevens terug. Ieder spoor dat je online achterlaat, wat je koopt, waar je bent, wat je opzoekt, welke wachtwoorden je gebruikt – Met atlasVPN blijft het privé en is het alleen beschikbaar voor jouw ogen.

Kies voor atlasVPN omdat:
Geen limiet op aantal apparaten
Streaming mogelijkheden
Zeer betaalbare VPN provider
Goedkoopste op de markt
Crypto betaling is mogelijk

Dankzij VPNkoning.nl heb ik een geschikte en voordelige VPN gevonden. Sindsdien voel ik mij online veilig en doe ik zorgeloos mijn bankzaken. Mijn keuze is gevallen voor NordVPN, ze hebben een behulpzame klantenservice die geduldig en kundig is.

Gerard

Een vriend vertelde mij over VPNkoning.nl, we hadden het vaker over online privacy en vonden het lastig om een geschikte VPN provider uit te kiezen. Dankzij de keuze hulp van VPNkoning.nl zijn we nu allebei zeer tevreden klanten van Surfshark.

Astrid

Ik ben regelmatig buiten Europa, hierdoor kan ik helaas lang niet altijd mijn favoriete tv series streamen. Tegenwoordig gebruik ik NordVPN en kijk ik ook buiten Europa zorgeloos mijn favoriete series. Met VPNkoning.nl was de keuze snel gemaakt.

Maarten

Het ontbreekt de gemiddelde consument simpelweg aan voldoende kennis over VPN om een degelijke keuze te kunnen maken. Wil jij weten wat een VPN verbinding is? Lees dan de artikelen in onze VPN wiki

Op VPNkoning.nl vergelijken we enkel VPN providers die tot de beste VPN providers behoren. Dat brengt jou als consument al een stap dichterbij het maken van een keuze uit de overvloed aan VPN providers. VPNkoning.nl heeft bij alle beschikbare VPN providers de belangrijkste plus en minpunten benoemd. Iedere VPN provider heeft zijn eigen kwaliteiten, bij de ene VPN provider is je online veiligheid meer gewaarborgd terwijl je met weer een andere VPN provider zonder problemen Nederlandse programma’s kunt streamen in het buitenland.

Beste VPN

Om te kunnen bepalen welke VPN provider de beste is hebben wij in januari onderzoek gedaan onder alle VPN providers. VPNkoning.nl onderzoekt jaarlijks welke VPN provider de beste prijs kwaliteitsverhouding aanbiedt voor haar diensten.

De beste VPN provider van 2022

De beste VPN provider van het jaar is NordVPN. Het is niet verwonderlijk dat NordVPN de beste VPN provider is. NordVPN beschikt over een groot aantal geavanceerde servers, het veiligheidsniveau behoort tot de beste in de branche en ze bieden een compleet pakket aan dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. 

vpn providers vergelijken

Goedkoopste VPN provider

Je hebt besloten om gebruik te gaan maken van een VPN dienst. Als je de prijzen wil vergelijken van verschillende VPN providers is het belangrijk dat je weet voor welke periode ongeveer je een abonnement wil afsluiten. De prijs van een abonnement voor 1 maand is hoger dan de prijs van een abonnement dat je afsluit voor 1 jaar.

Ga je bijvoorbeeld op vakantie en wil je in het buitenland je favoriete series blijven kijken dan is een abonnement van 1 maand voldoende. Heb je gekozen voor het gebruik van VPN diensten vanwege de online veiligheid, dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten voor een langere periode. Denk hierbij aan een half jaar, 12 maanden of misschien wel enkele jaren. 

VPN prijzen vergelijken

Het is verleidelijk om bij de goedkoopste VPN provider een abonnement af te sluiten. VPNkoning.nl adviseert echter niet om gelijk een abonnement af te sluiten bij de goedkoopste VPN provider. Wij hebben een VPN top 10 gemaakt met enkel de beste 10 VPN providers, geselecteerd op kwaliteit.

Om jou als consument te helpen heeft VPNkoning.nl ook plus en minpunten toegevoegd bij iedere VPN provider. Op deze manier kun je zelf beslissen welke aanbieder de beste is voor jouw persoonlijke situatie.
Als de goedkoopste VPN provider het beste aansluit op jouw situatie is daar uiteraard niets mis mee. Prijs is als je het ons vraagt een keuzefactor die niet bepalend is omdat kwaliteit belangrijker is. De goedkoopste VPN provider kan dan wel goedkoop zijn maar als de streaming een trage laadsnelheid heeft en je film blijft regelmatig hangen is goedkoop niet van toegevoegde waarden. Wil je gebruik maken van een VPN provider om  privacy redenen, dan zal een goedkope VPN provider minder veiligheid en privacy bieden dan een provider die je in onze VPN top 10 aantreft. 

De kosten van de beste VPN kunnen aanzienlijk verschillen, dat heeft te maken de periode waarvoor je het abonnement afsluit. Er zijn al abonnementen beschikbaar vanaf €1,70 per maand, echter gaat het hierbij wel om abonnementen met een langere looptijd.

Uiteraard is het ook de inhoud van het abonnement die mede bepalend is voor de prijs. Hoe meer functies het abonnement bevat des te hoger de prijs zal zijn. Zo zijn er VPN providers die niet enkel VPN diensten aanbieden maar in hetzelfde softwarepakket ook de mogelijkheid aanbieden om naast VPN diensten ook antivirussoftware te gebruiken.